Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.

Extra kökspersonal till Mälargården

Har du tidigare arbetat i storkök eller arbetat som kock? -Vi behöver extrapersonal vid vakanser.

Stiftelsen Mälargården bedriver rehabilitering inom flera olika områden. Vi har 25 st sängplatser. Till våra inneliggande gäster serverar vi frukost, lunch och middag samt två mellanmål. Dessutom har vi ett litet antal daggäster som äter lunch. Maten på Mälargården är mycket uppskattad. Vi lagar all mat från grunden och kökets egna vision är att ”våra gäster skall längta tillbaka till Mälargården på grund av den goda maten”.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie / extrapersonal

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

 

Sjuksköterska (timvikarie) med intresse för rehabilitering

Just nu söker vi en extra Legitimerad sjuksköterska som timvikarie.

Arbetsuppgifter

Mälargården har bedrivit rehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting under många år. Vi söker en sjuksköterska (timvikarie) till vårt vårdteam för dag och kvälls tjänstgöring.

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten. och dennes behov.

Kvalifikationer

Utbildad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet,  gärna med erfarenhet av rehabilitering.

Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta som Astma/KOL sköterska är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God samarbetsförmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Det är därför möjligt att rekrytering kan komma att ske före ansökningstidens utgång.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie / extrapersonal

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

Om Mälargården

Till Mälargården kommer patienter med många olika skador och sjukdomar. Mälargården har avtal gällande neurologisk rehabilitering (stroke, post-polio, Parkinson, MS), onkologisk rehabilitering, lymfödem behandling samt rehabilitering vid astma/KOL. Stiftelsen startade sin verksamhet på tidigt 1970-tal och erbjuder rehabilitering i en vacker och rogivande miljö. På Mälargården finns alla faciliteter under ett och samma tak. Vi har varmvattenbassäng för träning och avslappning, modernt utrustat gym och bastu. Mälargården Rehab Center har ett multimodalt kompetent rehabiliteringsteam bestående av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, sjuksköterska, undersköterskor, logoped, rehabiliteringsassistent, psykolog, koordinator och fritidsledare som tillsammans med patienten arbetar fram ett individuellt rehabiliteringsprogram för vistelsen. Vår verksamhet bedrivs i internatrehabilitering men även dagrehabilitering förekommer.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Mälargården Rehab Center noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och annan form av marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter, förmedlare och liknande.
Vi värdesätter kvalitéer som bidrar till mångfald såsom ålder, ursprung och jämn könsfördelning eftersom vi anser de tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För mer information kontakta:

Senada Oruc, sjuksköterska:               Senada.Oruc@malargarden.se
tel: 08 – 594 936 32

Björn Bildsten, Verksamhetschef      bjorn.bildsten@malargarden.se
tel:
0708-15 10 30

Undersköterskor, timvikarier,

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi inte undersköterskor timvikarier till Mälargården. Men om du är intresserad av detta uppdrag i framtiden är du välkommen in med en intresseanmälan till oss:

I arbetsuppgifterna som undersköterska på Mälargården ingår allmänt omvårdnadsarbete. Sedvanliga undersköterskeuppgifter, städning. Att bistå och assistera när vid träning.
Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes problem. Våra patienter har olika behov och behöver huvudsakligen endast stöttning i rehabiliteringsprocessen. De flesta sköter sin personliga ADL själva.