Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.

Just nu söker vi:

Sjuksköterska med intresse för rehabilitering

Arbetsuppgifter

Mälargården har bedrivit rehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting under många år. Vi söker en ytterligare sjuksköterska (deltid) till vårt vårdteam för dag och kvälls tjänstgöring.

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en viktig del i verksamhetens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt. Sjuksköterskorna på Mälargården har huvudansvar för rökavvänjning och ”Hälsoskolan” som behandlar livsstilsförändringar samt sömn/stress hantering.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes problem. Våra patienter har olika behov och behöver huvudsakligen endast stöttning i rehabiliteringsprocessen. De flesta sköter sin personliga ADL själva.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta som Astma/KOL sköterska är det ett stort plus.

Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, deltid

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

 

För mera information kontakta

Sjuksköterskorna: Senada Oruc / Åsa Nygren  tel 08-594 936 32

Verksamhetschef Björn Bildsten tel 0708-151030

Undersköterskor, timvikarier,

Arbetsuppgifter

Nu söker vi undersköterskor timvikarier till Mälargården. I arbetsuppgifterna ingår allmänt omvårdnadsarbete. Sedvanliga undersköterskeuppgifter, städning. Att bistå och assistera när vid träning.
Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes problem. Våra patienter har olika behov och behöver huvudsakligen endast stöttning i rehabiliteringsprocessen. De flesta sköter sin personliga ADL själva.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av rehabilitering. Du har en god förmåga att samarbeta och ta till dig kunskap och information. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Det är därför möjligt att rekrytering kan komma att ske före ansökningstidens utgång.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie / extrapersonal

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

 

Om Mälargården

Till Mälargården kommer patienter med många olika skador och sjukdomar. Mälargården har avtal gällande neurologisk rehabilitering (stroke, post-polio, Parkinson, MS), onkologisk rehabilitering, lymfödem behandling samt rehabilitering vid astma/KOL. Stiftelsen startade sin verksamhet på tidigt 1970-tal och erbjuder rehabilitering i en vacker och rogivande miljö. På Mälargården finns alla faciliteter under ett och samma tak. Vi har varmvattenbassäng för träning och avslappning, modernt utrustat gym och bastu. Mälargården Rehab Center har ett multimodalt kompetent rehabiliteringsteam bestående av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, sjuksköterska, undersköterskor, logoped, rehabiliteringsassistent, psykolog, koordinator och fritidsledare som tillsammans med patienten arbetar fram ett individuellt rehabiliteringsprogram för vistelsen. Vår verksamhet bedrivs i internatrehabilitering men även dagrehabilitering förekommer.

 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Mälargården Rehabcenter noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och annan form av marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter, förmedlare och liknande.
Vi värdesätter kvalitéer som bidrar till mångfald såsom ålder, ursprung och jämn könsfördelning eftersom vi anser de tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Dela
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn