Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.

 

Undersköterskor, timvikarier,

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi inte undersköterskor timvikarier till Mälargården. Men om du är intresserad av detta uppdrag i framtiden är du välkommen in med en intresseanmälan till oss:

I arbetsuppgifterna som undersköterska på Mälargården ingår allmänt omvårdnadsarbete. Sedvanliga undersköterskeuppgifter, städning. Att bistå och assistera när vid träning.
Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes problem. Våra patienter har olika behov och behöver huvudsakligen endast stöttning i rehabiliteringsprocessen. De flesta sköter sin personliga ADL själva.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska gärna med erfarenhet av rehabilitering. Du har en god förmåga att samarbeta och ta till dig kunskap och information. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Det är därför möjligt att rekrytering kan komma att ske före ansökningstidens utgång.

Arbetstid/Varaktighet

Timvikarie / extrapersonal

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

Om Mälargården

Till Mälargården kommer patienter med många olika skador och sjukdomar. Mälargården har avtal gällande neurologisk rehabilitering (stroke, post-polio, Parkinson, MS), onkologisk rehabilitering, lymfödem behandling samt rehabilitering vid astma/KOL. Stiftelsen startade sin verksamhet på tidigt 1970-tal och erbjuder rehabilitering i en vacker och rogivande miljö. På Mälargården finns alla faciliteter under ett och samma tak. Vi har varmvattenbassäng för träning och avslappning, modernt utrustat gym och bastu. Mälargården Rehab Center har ett multimodalt kompetent rehabiliteringsteam bestående av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, sjuksköterska, undersköterskor, logoped, rehabiliteringsassistent, psykolog, koordinator och fritidsledare som tillsammans med patienten arbetar fram ett individuellt rehabiliteringsprogram för vistelsen. Vår verksamhet bedrivs i internatrehabilitering men även dagrehabilitering förekommer.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Mälargården Rehab Center noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och annan form av marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter, förmedlare och liknande.
Vi värdesätter kvalitéer som bidrar till mångfald såsom ålder, ursprung och jämn könsfördelning eftersom vi anser de tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Dela
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn