Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Just nu söker vi en:

Leg. fysioterapeut /sjukgymnast med vidareutbildning på avancerad nivå

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Fysioterapeut/Sjukgymnast – 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Legitimation som fysioterapeut /Legitimation som sjukgymnast. Vidareutbildning på avancerad nivå eller påbörjad vidareutbildning på avancerad nivå

Språkkrav

Svenska

Om jobbet

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö.

 

Specialiserad rehabilitering:

Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. Idag bedriver vi specialiserad rehabilitering inom neurologi, astma/KOL, onkologi samt lymfödem. Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom.

Vi tar emot patienter för inneliggande rehabilitering men även dagrehabpatienter. Verksamheten bedrivs måndag -fredag.

Avtal med landsting:

Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och olika kommuner.

Non profit organisation:

Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse. Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten.

Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm.

Besök gärna vår hemsida!

Kvalifikationer

Vi ser helst att du vidareutbildad på avancerad nivå alternativ att du påbörjat en vidareutbildning på avancerad nivå.

Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta. Har du erfarenhet av att arbeta inom neurologi, astma/KOL, onkologi och lymfödem, är det ett stort plus.

Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mälargården har bedrivit planerad specialiserad rehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting under många år. Vi har flera uppdrag från Stockholms Läns Landsting gällande rehabilitering av patienter med skador/sjukdom inom neurologi, cancer, astma/KOL och lymfödem.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes sjukdomsbild

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidare

 

Var ligger arbetsplatsen?

Hertigvägen 5

19331 Sigtuna

Arbetsgivaren

Stift Mälargården Rehab Center

 

Se företagsprofil

Hem

 

Kontakt

Cilla Ekwall

leg. sjukgymnast

cilla.ekwall@malargarden.se

08594493635

Björn Bildsten

Verksamhetschef

bjorn.bildsten@malargarden.se

0859493631

0708151030

 

 

 

 

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.
Om Mälargården:                          

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö. Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. Idag bedriver vi ”Planerad Specialiserad Rehabilitering” inom neurologi, onkologi, lymfödem samt astma/KOL. (Ansvar för astma/KOL rehabilitering ingår dock inte i tjänsten.) Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och försäkringsbolag.

Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse (Non profit organisation). Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm.

Vill du arbeta i en trevlig miljö med engagerade kollegor som sätter patienten i centrum? -Då ska du söka denna tjänst. Mälargården har ett mycket gott och erkänt rykte bland de patienter och brukare som rehabiliterats hos oss.

Övrigt:                                        

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.