Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.
Om Mälargården:                          

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö. Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. Idag bedriver vi ”Planerad Specialiserad Rehabilitering” inom neurologi, onkologi, lymfödem samt astma/KOL. (Ansvar för astma/KOL rehabilitering ingår dock inte i tjänsten.) Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och försäkringsbolag.

Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse (Non profit organisation). Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm.

Vill du arbeta i en trevlig miljö med engagerade kollegor som sätter patienten i centrum? -Då ska du söka denna tjänst. Mälargården har ett mycket gott och erkänt rykte bland de patienter och brukare som rehabiliterats hos oss.

Övrigt:                                        

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Astma/KOL Sjuksköterska med intresse för rehabilitering

(MAS, Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska)

Vår duktiga astma/KOL sjuksköterska har efter 7 år på Mälargården, valt att söka nya utmaningar. Vi söker därför en leg sjuksköterska med vidareutbildning inom astma/KOL.

Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information.

Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar för alla patientens omvårdnad. Du har även huvudansvaret för alla patienter med astma/KOL diagnos.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes

Om anställningen

 

Arbetstid/Varaktighet

Heltid alt deltid / tillsvidare anställning

Ansökan

Skicka din ansökan med e-post till: bjorn.bildsten@malargarden.se

För mer information kontakta:

Björn Bildsten, Verksamhetschef      bjorn.bildsten@malargarden.se

 

Specialistläkare till Mälargården Rehab Center

Yrkesroll:                                   

Läkare med ansvar för rehabilitering inom neurologi, lymfödem och cancer

Sök jobbet senast:                  

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vi vill därför gärna ha din ansökan snarast.

Anställningsform:                    

Deltid timanställning

Arbetsuppgifter:                  

Stiftelsen Mälargården Rehab Center söker nu en specialistläkare till  vårt team. Är du specialistutbildad med erfarenhet inom rehabiliteringsmedicin som vill arbeta i en trivsam miljö i Sigtuna, deltid ca 1 dag i veckan?

I tjänsten ingår in och utskrivning av patienter samt övergripande medicinskt ansvar för rehabilitering inom neurologi, lymfödem och cancer. Du jobbar tillsammans med rehabiliteringsteamet som består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykolog.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes sjukdomsbild.

Arbetstiden är förlagd 8-16.30. Tjänsten är en timanställning med en tjänstgöringsgrad mellan 10-20%.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER

Du har lätt för att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta inom cancerrehabilitering, lymfödem, samt vana av journalsystemet TakeCare är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Specialist med erfarenhet av rehabiliteringsmedicin

Arbetslivserfarenhet:             

Specialistkompetens och minst fem års klinisk erfarenhet inom område med anknytning till uppdraget (neurologi, lymfödem, cancer rehab)

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Anställningsform:                     Deltid timanställning

Löneform:                                   Timlön

Varaktighet:                               Tillsvidare

 

KONTAKTINFORMATION

Kontaktpersoner                     

Björn Bildsten, Verksamhetschef, 0708-151030, bjorn.bildsten@malargarden.se

Adress arbetsplats           

Stiftelsen Mälargården Rehab Center

Hertigvägen 5

193 31  Sigtuna

Ansökan tas emot via e-mail till                                       

bjorn.bildsten@malargarden.se

Leg. fysioterapeut /sjukgymnast

Anställningsform:  Vanlig anställning , Tillsvidare , Heltid Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig

Kvalifikationer Leg. fysioterapeut /sjukgymnast, med minst 3 års erfarenhet. Gärna även utbildad lymfterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta inom neurologi, astma/KOL, onkologi och lymfödem, är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din profil

Utbildning, Krav Legitimation som fysioterapeut / Legitimation som sjukgymnast

Språk, Krav Svenska

Dina arbetsuppgifter

Mälargården har bedrivit planerad specialiserad rehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting under många år. Vi har flera uppdrag från Stockholms Läns Landsting gällande rehabilitering av patienter med skador/sjukdom inom neurologi, cancer, astma/KOL och lymfödem. Vi söker nu en ytterligare Leg. fysioterapeut /sjukgymnast (vidareutbildad på avancerad nivå) till vårt vårdteam för veckovård (måndag – fredag). Om intresse och kompetens finns, kan tjänsten även innefatta övergripande ansvar för hela vårt fysioteam. I din roll som fysioterapeut /sjukgymnast ansvarar du för planering och genomförande av hela patientens rehabplan. Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes sjukdomsbild.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Mälargården har kollektivavtal

Om anställningsvillkoren

Vi söker i första hand en heltidstjänst, men ser även sökande med intresse för att arbeta deltid.

Arbetsplats

Hertigvägen 5
193 31 SIGTUNA

Kontaktinformation

Cilla Ekwall, leg. sjukgymnast
cilla.ekwall@malargarden.se
08594493635

Björn Bildsten, Verksamhetschef
bjorn.bildsten@malargarden.se
0708151030 0859493631

Företagets adress

Besöksadress saknas Hertigvägen 5
193 31 Sigtuna

 

Om ansökan

Vi tar emot ansökningar och kallar till intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansökningssätt

Skicka ansökan till bjorn.bildsten@malargarden.se