Lediga jobb

Mälargården rehab center lediga jobb

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du information om lediga jobb och hur du skickar in din ansökan.

Just nu söker vi:

Specialist utbildad onkolog som är villig att arbeta hos oss, 2-4 dagar i månaden

-Vi söker dig som kanske arbetar deltid idag, eller som nyligen pensionerat dig, men som vill arbeta klinisk. Du kommer att träffa våra patienter vid inskrivning och utskrivning. Har du vana att arbeta i journalsystemet Take Care, så är det en fördel.

Välkommen att kontakta Björn Bildsten för mera information om tjänsten.

tel 0708-151030

email: bjorn.bildsten@malargarden.se

 

Sjuksköterska (timvikarie) med intresse för rehabilitering

Till vårt vårdteam söker vi nu en sjuksköterska som kan vikariera när ordinarie sjuksköterskor har semester, går på kurs eller vid sjukdom.

Är du legitimerad sjuksköterska och vill arbeta som timvikarie i en trevlig miljö, tillsammans med kompetenta arbetskamrater och tacksamma patienter? Kanske är du nyligen pensionerad, men känner att du vill fortsätta arbeta någon gång ibland, Ja då är du sannolikt rätt person för oss.

Arbetstid

Mälargården bemannas av sjuksköterska måndag till torsdag kl 06.45 – 21.00 och fredagar kl 06.45 – 16.00.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet, gärna med erfarenhet av rehabilitering.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes behov.

Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Take Care, så är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God samarbetsförmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Det är därför möjligt att rekrytering kan komma att ske före ansökningstidens utgång

Kontakta Björn Bildsten (Verksamhetschef)

tel 07078-15 10 30

email: bjorn.bildsten@malargarden.se

Om Mälargården:                          

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö. Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. Idag bedriver vi ”Planerad Specialiserad Rehabilitering” inom neurologi, onkologi samt lymfödem. Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och försäkringsbolag.

Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse (Non profit organisation). Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm.

Vill du arbeta i en trevlig miljö med engagerade kollegor som sätter patienten i centrum? -Då ska du söka denna tjänst. Mälargården har ett mycket gott och erkänt rykte bland de patienter och brukare som rehabiliterats hos oss.

Övrigt:                                        

Kontakta Björn Bildsten (Verksamhetschef)

tel 07078-15 10 30

email: bjorn.bildsten@malargarden.se

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.