Vad tycker patienterna

Mälargården rehab center vad tycker våra patienter

Vad tycker våra patienter?

Vi på Mälargården är oerhört stolta och glada över resultaten från de nationella patientenkäter som genomförs årligen på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi får därigenom bekräftelse på att vi gör saker på rätt sätt och att våra patienter är nöjda med vårt bemötande och med sin rehabilitering. Vi får även kommentarer direkt i våra egna utvärderingar. Här presenterar vi ett axplock av alla omdömen vi fått från våra patienter.

 

”Mycket trevlig vistelse med härlig personal! Rehabsamtalen var jättebra! Men sprid gärna ut dem på de två veckor som rehabiliteringen varar.”

 

”Vår grupp (onkologi) gav mycket stöd, glädje och positiva stunder, diskussion, skratt och erfarenhetsutbyte. Personalen helt underbar och Micke en glädjespridare som peppade oss att ta i lite extra. Gymnastik och bassängbad stort plus.”

 

”Tack till er alla för er spontana och genuina värme, er kunskap och klokskap.” Laila, som hoppas få komma tillbaka igen. 

 

”Tack för den här tiden! Jag behövde verkligen komma hit. Tack för alla trevliga, glada stunder! Bra, positivt bemötande, ni gör livet värt att leva.”

 

”Ett otroligt bra bemötande av personalen. Vill gärna komma hit igen.”

 

”Jag återvänder hem med glimt av glädje, nyfikenhet och förhoppning om ett nytt, kanske lite annorlunda men spännande ”nytt” liv.”

 

”Helt fantastiskt bra dagar på Mälargården. Personalen är genuint intresserade och hjälpsamma. Maten toppen! Omgivningen vacker. Jag har nått mina mål och är genomgående mycket nöjd.”

 

”Personalen! Fantastiskt serviceinriktad. Maten har varit fantastisk! Verkligen en nystart för livet. Tack alla!”

 

”Fantastisk vistelse!! Kan varmt rekommendera Mälargården för rehab! Jag har dessutom haft kul – med många skratt. En fantastisk samling medsystrar i min onkologi-grupp. Synd att inte anhöriga får samma information som vi fått i våra rehabsamtal om vägen tillbaka och fatigue.”

 

”Ett utmärkt ställe att vara på! Guldstjärna! Förslag: en liten boxboll i gymnastiken (päronboll).”

 

”Bra och god mat! Trevligt bemötande, Bra gymnastik.”

 

”Tack för en fantastisk rehab! Allt har fungerat toppen och jag har landat i mig själv och fått hjälp att fortsätta min resa tillbaka efter en tuff behandling och sjukdomstid. Jag bockar och bugar! – Full pott till Mälargården.”

 

”Ett otroligt bra bemötande av personalen. Vill gärna komma hit igen.”

 

”Alltid lika väl bemött. Personalen mycket bra och kan ta varje individ för sig. Återkommer gärna hit igen.”

 

”En stor eloge till hela teamet! Jag kommer tillbaka om jag behöver intensiv behandling igen.”

 

”Med dessa människors hjälp har jag uppfyllt mina mål jag ställt upp, så jag är mycket nöjd.”

 

”Mycket bra föredrag av läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster. All personal är kunnig och tillmötesgående. Har fått hjälp och stöd för mina frågor. Viktigt!”

 

”Mälargården karakteriseras av hög professionalism!”

 

”Det har varit en trevlig tid i en trevlig miljö. Personalen mycket vänlig och kompetent.”